>Fırında mücver’e gelince

>

Bu tarifte hem besin değeri yüksek hemde pratik bir tarif. benim oğlum asla sebze yemez ama bunu sevdi bende çok sevindim artık sık sık pişireceğim:)
Malzemelerimiz
@2-3 kabak
@1 havuç
@1patates
@1soğan
@2-3 diş sarımsak
@2 yumurta
@2-3 yemek kaşığı yoğurt
@aldığı kadar un
@tuz ve baharat

Yapılışı
Kabak, havuç, patates, soğan ve sarımsaklarımızı yıkayıp soyduktan sonra rendeliyoruz.
Kabımıza yoğurt ve yumurtayı alıp çırpıyoruz
Rendelediğimiz malzemelerimizi baharatımızı ekleyip karıştırıyoruz Al
dığı kadar un koyup yağlı borcama döküyor önce kısık sonra yüksek derecede pişiriyoruz…

Tabiki önemli bir nokta daha var mücveri yerken parmaklarımıza dikkat ediyoruz 🙂 🙂
(fotoğrafları en kısa zamanda yenileyeceğim)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Bana Ulaşmak için

meva_celik@hotmail.com.. Sizde resimli özel ve güzel yemek tarifleriniz varsa bu adresime gönderin yayınlayayım...
%d blogcu bunu beğendi: