PRATİK BİLGİLER


·    Fırında tavuk kızartılacağı zaman üzerine konan baharatlardan içine de konur.

·    Mantarların daha lezzetli olması için, pişirmeden 5 dakika önce üzerlerine
biraz tuz ve limon suyu konur.

·    2 kaşık yoğurt, sulandırılmış 1 kaşık salça ve biraz da zeytinyağı karıştırılıp
fırına konacak tavuğa sürülürse lezzetli olur.

·    Hazırlanan kekin, pişerken çökmemesi için, fırına konmadan önce hamur, kalıbı
ile 20 dakika kadar dinlendirilir.

·    Pişirilen sebzelerin renklerini kaybetmemesi için bir kesme şeker yahut limon
suyu konur.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Bana Ulaşmak için

meva_celik@hotmail.com.. Sizde resimli özel ve güzel yemek tarifleriniz varsa bu adresime gönderin yayınlayayım...
%d blogcu bunu beğendi: