Kremalı patates

 

Malzemeler:

@ 4 orta boy patates
@ Bir kutu krema
@ Kaşar rendesi
@ tuz, karabiber ve pul biber

 

Yapılışı:

Patatesler haşlanır borcam tepsiye dizilir üstüne tuz karabiber ve pul biber dökülür.

Krema hertarafına yayılır en üstünede arzuya göre kaşar rendesi serpilir 200 derecelik fırında en üst rafında kaşar kızarana kadar pişirilir

Bunun içinde 10 dakika yeterlidir.haşlama süreside 10 dakika olduğu düşünürlürse 20-25 dakikaka çok güzel doyurucu lezzetli bi yardımcı yemeğiniz hazır demektir. Mmıhhh varmı patatesi sevmeyen 🙂 🙂

Afiyet olsun…

Not: Biz sosisi çok sevdiğimiz için ben 4-5 sosis de ekledim tepsime 🙂 onlarda fırında pişmiş olmanın verdiği lezzeti taşıyorlardı tabiiki….

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

Bana Ulaşmak için

meva_celik@hotmail.com.. Sizde resimli özel ve güzel yemek tarifleriniz varsa bu adresime gönderin yayınlayayım...
%d blogcu bunu beğendi: